Klaus Iohannis despre Olguța Vasilescu: nu are pregătirea necesară

Președintele Klaus Iohannis a respins a treia oară numirea Olguței Vasilescu ca ministră la Dezvoltare. Dacă primele dăți nu erau chestii în regulă cu actele, de data asta motivul are legătură cu caracteristicile pretendentei la postul de ministru: nu are experiența necesară, a făcut declarații controversate și a avut presiuni asupra justiție.

Olguța amenință că-i face plîngere penală din cauza acestui refuz. N-am idee ce vor spune procurorii, dar dacă nu e pregătită pentru postul ăla n-ar trebui să-l ocupe. Pur și simplu. În economia de piață oamenii slab pregătiți aduc pierderi companiei și-ar trebui să fii de-a dreptul tîmpit să pui pe cineva nepregătit într-un post de conducere. De ce ar face guvernul României excepție?

Știu, știu, ultima întrebare e cel puțin retorică. O avem pe Viorica Vasilica ”ca și” Dăncilă premier, iar aia abia e în stare să se exprime (nici de pe foi nu citește uneori corect și / sau coerent). Unii ar spune că nu putem avea pretenții de oameni pregătiți pentru posturile publice după așa ceva... dar dacă vrem o țară ca afară trebuie să începem de undeva, nu?

Sursa imaginii aici.