De ce OsClass pentru cauta-i.ro?

Pentru că este un script potrivit pentru site de anunțuri gratuite pe care l-am dat în folosință după ce-a fost offline cîțiva ani.. Rulează sub sigla Personal calificat, slujbe și domenii diverse: omul potrivit la locul potrivit. Cu alte cuvinte, este dedicat căutării oamenilor în vederea angajării pentru slujbe diverse, respectiv a clienților de către furnizorii de servicii.

Am preferat să folosesc OsClass din mai multe motive: e un sistem gata integrat și foarte ușor de configurat. Face pentru anunțuri cam același lucru pe care-l face wordpress-ul pentru blogging, scrisul de articol și promovarea pe internet (vînzare de servicii și produse, respectiv seo - optimizarea pentru motoarele de căutare). Are mai multe intefețe cu vizitatorii predefinite, dar poți adăuga (sau face) oricînd altele noi, are module (plugin-uri) oferite gratuit de către dezvoltatorii sistemului OsClass, dar poți dezvolta altele noi.

Cît despre secțiunile de pe caută-i.ro... Aruncați o privire pe site ca să vă faceți o idee. Ţinta lui este Romănia, puteți adăuga anunțuri în oricare dintre județele existente (pentru moment sînt cîteva doar pentru Bihor), deși acest lucru s-ar putea să se schimbe odată cu (eventuala) regionalizare(a).

Puteți descărca OsClass de aici.