Pagini web

Cum interacționezi cu potențialii clienți?

Dacă ai o strategie de marketing bine pusă la punct s-ar putea să îi culegi de pe stradă (cu ajutorul cărților de vizită împărțite cunoscuților și a reclamelor), prin rețelele sociale sau în oricare alte locuri unde îți faci simțită prezența. Dar acea strategie de marketing nu este în atenția întrebării din titlu: mă interesează mai mult ceea ce se întîmplă pe site-ul pe care (probabil) ți l-ai făcut pentru a-ți promova produsele și / sau serviciile.

De ce OsClass pentru cauta-i.ro?

Pentru că este un script potrivit pentru site de anunțuri gratuite pe care l-am dat în folosință după ce-a fost offline cîțiva ani.. Rulează sub sigla Personal calificat, slujbe și domenii diverse: omul potrivit la locul potrivit. Cu alte cuvinte, este dedicat căutării oamenilor în vederea angajării pentru slujbe diverse, respectiv a clienților de către furnizorii de servicii.

De ce frec-menta.ro?

Frec-Menta.ro se dorește să fie locul în care cineva (eu, tu, oricine) freacă menta la absurd, are toate șansele să devină o colecție de glume, imagini, filme și alte chestii interesante. Dacă te interesează să scrii acolo ești binevenit. Lasă un comentariu și o adresă (eventual și un număr de telefon) și te adaug ca utilizator.

Supravirtual SRL - Web design & developing, software, seo, consultanta in Oradea, judetul Bihor, Romania

Supravirtual SRL este o firma de consultanta si programare. Realizam programe de calculator la comanda (custom software), ne ocupam cu web design, web developing, seo, optimizare si promovare.

Tiganii.ro

Prin intermediul lui Supravirtual am rezervat acum cîțiva ani un domeniu nou, dar numai acum cîteva zile am făcut-o disponibilă pe rețea. Am amînat atît de mult lansarea ei pentru că am dorit să adun informații mai multe despre obiceiurile țiganilor și abia apoi să scriu despre ei. Din cauza lipsei de timp nu am reușit să fac asta, așa că, pînă la urmă, am luat u

Stiinta-Fictiune-Fantastic-Benzi desenate sau sffbd.ro

Unul dintre domeniile în care activez cu cea mai mare plăcere este SF-ul. Adică secțiunea de științico-fantastic a literaturii, sau science-fiction pentru cei care preferă englezismele. Sînt consumator de SF de... mult timp, nici nu mai știu de cînd, iar de cîțiva ani am început să și scriu povestiri. Am cumpărat domeniul sffbd.ro în 2001. De atunci și pînă acum cîteva luni a fost mai mult inactiv, deși la un moment dat a avut o pagină pentru o perioadă scurtă de timp.

Sffbd.ro este dedicată Ştiinței, Ficțiunii (SF-ului), Fantasticului și Benzilor desenate și are ca scop atît colectarea de știri din aceste domenii cît și dezvoltarea lor în atelier.

 

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.