în ultimele luni un grup de orădeni a protestat la greu împotriva exploatării gazelor de șist în Băile Felix și restul județului Bihor. De parcă n-ar fi fost deja evident (ținînd cont de atitudinea pe care a arătat-o guvernul Romăniei față de diverse probleme ale poporului), au protestat degeaba. Nimeni n-a ținut cont (cel puțin nimeni cu putere de decizie) pînă acum de ce-au avut ei de zis pen tru că același guvern de rahat pe care-l avem sub conducerea lui Victor Ponta a aprobat exploatarea.

Guvernul a aprobat mai multe acorduri petroliere de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrele Băile Felix, Biled și Periam, încheiate între Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) și compania East West Petroleum Corp.

Acordurile au fost aprobate printr-un set de hotărări de guvern. Anexele documentelor nu sunt publicate, fiind clasificate. Toate acordurile au intrat în vigoare prin publicarea în Monitorul Oficial a hotărărilor de guvern.

Presa locală susține că acordurile ar permite exploatarea eventualelor zăcăminte de gaze de șist de la Băile Felix, după ce la Oradea au avut deja loc o serie de manifestări anti-exploatare de gaze de șist.

Sursa este aici.

O tot spun de cîteva luni: protestele au ele rolul rol, de a transmite un mesaj, dar numai pentru ăia care au urechi să-l audă și minte să-l înțeleagă. Pentru restul lumii protestele reprezintă doar preludiul la futaiul care urmează, știți voi... actul sexual trebuie încălzit și pregătit așa cum se cuvine.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
(Si) În Baile Felix începe futaiul cu gazele de sist - Dan-Marius Sabău - Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.