Asociația Cultura în Mișcare inițiază un proiect

Asociația Cultura în Mișcare inițiază un nou proiect adresat comunității artistice și culturale din Oradea: înființarea unui grup de lucru care să aibă ca obiect principal de activitate analizarea mediului cultural orădean, organizarea de dezbateri relevante, conceperea de planuri și proiecte care să ajute comunitatea artistică și creativă din Oradea, facilitarea accesului la persoane cu experiență și asistenta de specialitate în scopul profesionalizării și dezvoltării managementului și antreprenoriatului cultural.

Ideea se adresează tuturor persoanelor interesate de mediul cultural orădean, indiferent de implicarea directă sau indirectă a acestora în organisme cu personalitate juridică. Prin această inițiativă cei de la asociația Cultura în Mișcare doresc să pună în comun resursele lor cu resursele (de timp, de disponibilitate, financiare, etc) ale altor operatori culturali și / sau persoane interesate în scopul diversificării și creșterii consumului cultural din zonă.

Întîlnirea va avea loc miercuri, 14 noiembrie 2018, începînd de la ora 18.00, la Columbus (Pasajul Vulturul Negru, Oradea). Dacă intentionezi să participați confirmă-ți prezența la contact(@)culturainmiscare.ro sau 0751 254 234.