Curtea la intrarea căruia a parcat BH 87 VIO are cîteva parcări gratuite în timpul zilei, dar în acel moment era plină. În spatele fotografului, peste drum, este parcarea cu plată (vreo 2 lei pe oră, parcă) pe le strada General Magheru, iar în față, la vreo 300 de metri, este parcarea supraterană de lîngă judecătorie.

Dintre toate variantele posibile gigelul a decis să parcheze parțial pe trotuar, parțial pe calea de acces dintre blocuri, chiar sub semnul parcării interzise. Hai să zicem că autoturismele puteau să treacă destul de ușor, dar mașina de gunoi era să-i lase cîteva urme pe caroserie.

Pentru tîmpiți din ăștia poți folosi aplicația pentru smartphone Oradea City Report, faci o petiție la secțiunea Ordinea publică. În cazul de față, după vreo jumătate de oră gigelul avea deja amendă.

Fii mai inteligent decît gigelul ăsta, parchează legal.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Mostră de 'inteligență' a unui șofer - Dan-Marius Sabău - Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.