Mîine, 10 decembrie 2017, începînd de la ora 17, cîțiva orădeni se vor duce în parcul 1 decembrie, la statuia ostașului român, să-l comemoreze pe ultimul rege al României, decedat marți la vîrsta de 96 de ani. Un eveniment pe care prefer să-l ignor: dacă s-ar fi dus să-l comemoreze pe cetățeanul Mihai de România, omu care a fost odinioară rege, m-aș fi dus pentru că merită aducerea aminte, dar nu pot să le dau apă la moară celor care au încă pretenții de regalitate într-o republică.

Între ”regina Margareta” și regele Cioabă există o singură diferență semnificativă: Margareta a avut strămoși care chiar au fost odinioară la conducerea României. În rest pretențiilor lor de regalitate sînt la fel. Bine, bine, Margareta are pretenții asupra tuturor românilor, iar Cioabă doar asupra țiganilor, dar asta nu-i o diferență atît de mare (diferă doar publicul țintă).

În plus, cei de la Oradea Civică consideră că-i un prilej bun pentru a protesta împotriva guvernului, iar asta-i una dintre cele mai sadice ”glume” din ultima perioadă (iar partea cea mai proastă e că unii chiar iau în serios ideea un protest în asemenea momente).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Comemorarea ultimului rege al României - Dan-Marius Sabău - Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.