Atelier de teatru și auto-cunoaștere cu Ciprian Ciuciu

Prima sesiune a atelierului de teatru și auto-cunoaștere prin intermediul tehnicilor teatrale și a jocului coordonat de actorul Ciprian Ciuciu va avea loc în 1 noiembrie între orele 16 și 18 la Studio Act Oradea (Str. Crinului, nr. 2)

Atelierul este structurat în două grupe de vîrstă, tineri (între 12 și 17 ani) și adulți (peste 18 ani), și se adresează tuturor celor care vor să aprofundeze cunoștințele pe care le au în materie de teatru, (auto)cunoaștere, exprimare și expresivitate artistică, mișcare, vorbire, dezinhibare sau încredere.

Întîlnirile vor avea loc săptămînal la sediul Studio Act și vor avea o durată de 150 de minute. Pentru cei interesați va exista și posibilitatea de a lucra la realizarea unui spectacol de teatru după parcurgerea unor etape de lucru menite să pună bazele actului teatral, într-o manieră profesionistă și totodată personal(izat).

Înscrierile la telefon 0726 716 426 pînă în 30 octombrie 2017. Prețul atelierului este de 150 de lei / lună, iar numărul de locuri este limitat.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează