O aniversare cît o plantare la Auchan

Auchan împlinește 11 ani de prezență în România. Dacă anul trecut Mobilizatron, demersul de responsabilitate socială lansat de Auchan, a susținut printr-o donație cumulată de 200.000 euro cîtorva cauze dedicate dezvoltării comunităților locale, anul acesta el se concentrează pe o singură directie majoră: responsabilitatea față de mediu.

Cu alte cuvinte, luna asta (între 4 și 24 octombrie 2017), la Auchan unu inseamna doi. Adică tu cumperi un copăcel din carton 100% reciclat, iar cei de la Auchan plantează doi copaci pentru ca împreună să ajutați România să respire curat.

În perioada primei părți a campaniei în hypermarketurile Auchan găsești un produs special - pachetul Mobilizatron - care conține copăcel din hîrtie reciclată iar achiziționarea lui va permite clienților, partenerilor și angajaților Auchan să contribuie, fără costuri mari de timp și bani la îmbunătățirea calității mediului.

Cea de-a doua parte a campaniei va fi cea de plantare (organizată de Auchan în colaborare cu ONG-uri de mediu, autorități locale și voluntari) și se va desfășura în luna noiembrie în toată țara.

În baza parteneriatului cu Auchan, Asociația Firmelor Bihorene îi invită pe membri împreună cu angajații lor la campania de împădurire din Sîntandrei marți, 14 noiembrie.

Mai al 3 zile în care te poți alătura campeniei cumpărînd copăcelul ăla și aproape o lună să devii voluntar pentru plantare.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează