Cam tîrziu, dar mai bine mai tîrziu decît niciodată: primăria Oradei pune la dispoziția celor interesați o hartă online (pe Google maps) care arată străzile închise (parțial sau total) sau afectate de lucrările de înlocuire și modernizare a rețelei de termoficare.

Harta este interactivă și este actualizată cu situaţia lucrărilor pentru săptămîna în curs (sau atunci cînd situația din teren o va impune), semnificaţia marcajelor fiind următoarea:

  • cu galben sînt marcate acele străzi pe care circulația rutieră este deschisă, dar pe care se circulă cu unele restricții (strada Rovine, strada Bicazului, strada Cometei, intersecțiea străzilor Mihai Eminescu / Nicolae Iorga, strada Tudor Vladimirescu, strada Horea, intersecția străzilor General Gheorghe Magheru / George Enescu, strada Sextil Pușcariu, strada Beiușului, strada Mihai Viteazu, strada Parcul Traian, strada Aviatorilor, strada Depozitului, strada Victor Babeș, strada Alexandru Andrițoiu)
  • cu roșu sînt marcate străzile pe care traficul rutier a fost suspendat parțial, adică o bandă sau un sens de mers, sau total (bulevardul Decebal, strada Ștefan Octavian Iosif - intersecție cu Strada A.D. Xenopol și Petre Ispirescu, strada General Gheorghe Magheru, strada Dunării, strada Republicii, parcarea de la intersecția Străzii Republicii cu strada General Gheorghe Magheru).

Poți obţine informații suplimentare asupra situaţiei de pe străzile afectate de lucrări în momentul în care fac click pe o stradă marcată cu una dintre culori.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Hartă interactivă cu străzile din #Oradea afectate de lucrări - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.