Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat ieri închiderea circulației tramvaielor pe strada Gheorghe Magheru începînd de azi, 4 august 2017, ora 20:00 pînă luni, 7 august ora 04:30.

OTL transmite că pe tronsonul Centrul Civic - strada Magheru - Gara Centrală - Olosig vor circula două autobuze T3 care vor opri în staţiile de tramvai, acolo unde este posibil, sau în stațiile de autobuz din vecinătatea acestora. Tramvaiele vor circula numai pe relaţia Nufărul - B-dul Decebal - Olosig - Pod CFR. Circulaţia cu tramvaie pe linia 2 rămîne neschimbată.

Varianta oficială spune că se dorește continuarea lucrărilor la rețeaua de termoficare. La finalul săptămînii s-a lucrat la foc continuu, de dimineață pînă seara tîrziu, într-un mod foarte atipic lucrărilor din ultimele săptămîni. Ar fi frumos și de dorit să facă asta mai des, dar mi-e greu să cred că vor continua în ritmul impus în următoarele două zile pe motiv de cod roșu de caniculă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Circulație restricționată pe strada Gheorghe Magheru - Dan-Marius Sabău - Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.