Acum cîteva zile, în 8 iunie, în Oradea a fost întreruptă apa caldă în vederea remedierii a două avarii la rețeaua termică de transport și pentru înlocuirea conductelor vechi pe străzile Leonardo da Vinci, Constantin Noica și Mareșal Averescu, în cadrul unui proiect de reabilitare a sistemului de termoficare. Motiv pentru care unii dintre orădeni au început să se plîngă că apa e prea rece și nu se pot spăla, în ciuda căldurii din ultimele zile, de parcă spălatul cu apă rece ar fi fost inventat ieri, special pentru a le face viața grea.

Azi au motive să fie extaziați: compania de termoficare a anunțat ieri că a fost reluată treptat furnizarea apei calde de consum începînd dinspre cartierul Rogerius către Cartierul Nufărul. Pînă azi la ora 11:00 a fost reluată furnizarea apei calde pentru aproximativ 75% din punctele termice din oraș, chiar dacă în primele ore semăna mai mult cu un ceai negru decît cu ceva de utilizat într-o gospodărie (motive de alte plînsete de genul ”m-am spălat cu ceai, sînt mai murdar decît ieri, dar măcar nu put”).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
În marțea norocoasă orădenii-s în extaz - Dan-Marius Sabău - Oradea: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.