Nesimțirea dusă la absurd

Cătălin S. Nistor

Pe tip în cheamă, zice-se, Cătălin Nistor și ar fi un web developer din Ploiești. Îs curios: îl cunoaște cineva și-n ”viața reală”, în afara facebook-ului? Se comportă la fel de prostește și de agresiv și cu voi așa ca pe FB?

Timpiti de Constanta

Azi am fost plecat din localitate și n-am avut acces la internet sau tv. Am ajuns acasă cu puțin înainte de ora 19, așa că am aprins tembelizorul ca să am un zgomot de fundal pînă mai fac cîteva lucruri prin casă înainte de a ajunge pe aici. Pe lîngă știrile momentului (gen recensămînt sau goana fraților Huidu pe șoselele Romăniei) una anume mi-a atras atenția: un

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.