Nu pot spune că mă încîntă prea mult cei de la Academia Cațavencu, mai ales de cînd au aruncat niște insinuări despre cineva pe care cunosc și apreciez, dar uneori mai au și ei dreptate. Au prezentat pe pagina lor două secvențe în care Eba a dat bîta în baltă, sper că știți expresia, și mă gîndesc că s-a întîmplat în mai mult de două ocazi...

în prima secvență video puștoaica a încurcat n iște cartonașe colorate, o gafă pe care orice copil ar fi știut să o evite, apoi și-a cerut scuze dar cu un ton nu tocmai potrivit. Ironia traducătorului a taxat-o repede.

Restul secvențelor (atît din primul episod, cît și din cel de-al doilea) se referă la discursurile Ebei. Modul de a vorbi și a ține discursuri al Elenei Băsescu este arhicunoscut: este o ființă atît de emotivă încît uneori uită să mai tragă aer în piept. După cum rostește discursurile ai zice că e fiică de scafandru fără costum, obișnuită să respire prin piele ca orice amfibie simpatică sau cu ajutorul branhiilor ca orice peștioaică cu buze mari, de prin desenele animate. Pentru că ce poate fi altceva fiica unui președinte din Absurdistanul romănesc, europarlamentar.


Episodul 1: EBA și cartonașele
Episodul 2: Un cuvînt juma\' de EBA

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Catavencu, Eba si aventurile ei ca europarlamentar - Dan-Marius Sabău - Nepoteii, oamenii de nadejde: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.