Mod de viata

De 5 ori pe zi nu era suficient

Dacă gînditul ar da dependență ca sexul, specia umană ar fi fost deja printre stele. Îți dai seama cum ar fi să gîndești de cel puțin 5 ori pe zi, iar în restul timpul să te gîndești doar la asta?

Adolescența extinsă

Adolescența e considerată ca fiind perioada dintre copilărie și starea de adult (era să scriu maturitate, dar unii oameni adulți nu-s maturi nici măcar după ce trec binișor de 30 de ani), iar mulți o consideră ca fiind între 10 și 19 ani.

Cicatrici ascunse cu ajutorul tatuajelor

Sau momentul în care unele bolnave de cancer de sîn își ascund cicatricile cu ajutorul tatuajelor.

Cum să-ți folosești mai bine spațiul

Ocazional și din cînd în cînd s-ar putea să vrei să schimbi un pic spațiul în care-ți desfășori activitățile cotidiene. Iar dacă nu poți să te miști în altă încăpere / clădire / oraș sau chiar continent o să fie nevoie să-ți schimbi (ceva mai mult) mediul înconjurător ul din imediata apropiere într-un mod mai activ decît îți imaginai în primul moment.

Partea bună este că nu-i nevoie să fii un decorator interior pentru a face asta.

Cît de obsedat ești de pisici?

Pisicile au cucerit internetul și au invadat căminele și viețile oamenilor, nu au fost domesticite de oameni ci ele ne-au domesticit. Despre pisici se spun o mulțime de chestii. Legenda spune că dacă pui poze și filmulețe cu pisici ai traficul asigurat și că unii au dezvoltat o adevărată obsesie pentru felinele astea. Unii au ajuns chiar să-și facă afaceri bazate pe fascinația asta. Dar știi măcar de la ce a pornit?

Dansatorii Kukeri din Bulgaria

Am impresia că dansatorii ăștia au dus măștile tradiționale românești la extrem. Și, mai rău, se plimbă cu ele prin localități acompaniați de muzicieni.

Copiii nopții

Xeroderma pigmentosum este o afecțiune genetică rară caracterizată prin cancere cutanate (la nivelul pielii) multiple care se dezvoltă în timpul copilăriei.

Haine adaptate pentru oamenii cu dizabilități

Dacă ai ajuns la o anumită vîrstă știi deja că nu prea ai cum să schimbi anumite aspecte ale ființei tale: ești prea scund sau prea înalt, ai chelie sau urechile mult prea mari, te miști și reacționezi cu greutate, etc, etc. Cu unele din aceste aspecte te naști, pe altele le obții de-a lungul vieții, dar concluzia e aceeași: nu te încadrezi în media comunității sau, pur și simplu, nu-ți plac anumite aspecte fizice ale propriei persoane. S-ar putea ca tehnologia și modul de viață (atitudine și comportament) să te ajute să compensezi sau să rezolvi anumite probleme, dar de cele mai multe ori trebuie să te descurci cu ce ai la dispoziție și să profiți de toate avantajele care-ți sînt oferite.

Mitul responsabilității

Mulți creștini obișnuiesc să spună că nu-s tocmai ei de vină, i-a pus sau i-a convins diavolul să facă prostiile de care sînt acuzați. Însă chiar și printre creștini sînt oameni care prefreră să-și asume reponsabiitatea faptelor și alegerilor lor, inclusiv a greșelilor, ignorînd anumite practici sau tendințe.

Confortul disconfortului

Îmi place cum gîndește și cum acționează Luvvie Ajayi, mulți ar trebui să îi calce pe urme (mai ales dintre cei care stai confortabili prin case și-și văd de slujbele călduțe pe care le au acum): n-ar trebui să-și fie frică să spui ce gîndești și nici să fii persoana din mulțime care acționează diferit.

Ziua Morților în Mexic

Trebuie să recunosc: mexicanii sînt mult mai inventivi și dezghețați decît mulți dintre creștinii de prin Crișana cu care am intrat în contact în ultimele decenii.

Dorul de casă într-o țară îndepărtată

Povestea plină de culoare e denumită Scent of Geranium și îi aparține lui Naghmeh Farzaneh, o imigrantă care trăiește pe un teritoriu străin cu dorul de casă.

Unora le lipsește educația muncii

Cîteva prostii occidentale: nu e tocmai plăcut să muncești pentru alții, dar dacă muncești pentru tine economia duduie pentru că muncești cu mai mult spor.

despre prejudecăți în poker și viață

Nu știu să joc poker, n-am fost niciodată suficient de curios pentru a-l învăța, dar ce se aplică acolo se aplică și în multe aspecte ale vieții. Și e absolut normal: viața și pokerul implică riscuri, iar oamenii au tendința de a trata prejudecățile în același mod.

Viața socială și longevitatea

Unul dintre secretele cunoscute de aproape toată lumea este că stilul de viață infuențează modul în care se manifestă genele ce-ți alcătuiesc genomul pe care-l transmiți mai departe urmașilor. N-o să-ți schimbe considerabil patrimoniul genetic, dar ceea ce faci, ceea ce mănînci (și cum o faci), raportul efort fizic / sedentarism, atitudinea față de tine și de viața ta duce la activarea anumitor gene în defavoarea altora și la modul în care sînt alcătuiți spermatozoizii sau ovulele pe care le produci.

Simon Sinek despre generația ”milennials”

S-ar putea să fi urmărit deja interviul alăturat. Dacă nu ai făcut-o ar fi bine să-l urmărești: este o analiză destul de corectă a generației de tineri care a apărut odată cu internetul și s-a dezvoltat odată cu avîntul tehnologiei informației.

Viitorul arată depresiv

Vineri, adică mîine, 1 septembrie 2017, s-au anunțat proteste împotriva opririi procesului introducerii Roșiei Montane pe lista zonelor protejate (actualul premier PSD vrea să retragă actele înainte să fie aprobate), iar duminică s-au anunțat proteste împotriva propunerilor de modificare a legilor justiției pe care actual ministru PSD, TuDorel Toader, le-a făcut săptămîna trecută și pe care pare foarte dornic să le vadă aprobate, în ciuda faptului că multă lume i-a spus că-s de cacao.

Discurs de dincolo de moarte despre viață și afaceri

Jacob Christian Jacobsen (2 septembrie 1811 – 30 aprilie 1887), cunoscut și ca J.C. Jacobsen, era un industrialist și filantropist danez. Una dintre cele mai cunoscute realizări ale sale a fost fondarea Carlsberg în 1847, iar acum, la 130 de la moartea sa, s-a întors sub forma unei holograme pentru a oferi lumii un discurs despre o filozofie unică despre afaceri și etica vieții.

Riscurile îmbolnăvirii versus obiceiurile zilnice

Dacă ai ști că genomul tău îți crește predispoziția pentru anumite boli ți-ai schimba obiceiurile zilnice pentru a evita asta?

Dacă răspunsul este ”da” felicitări, faci parte dintr-o minoritate mai puțin leneșă decît semenii tăi.

Închisoarea propriei minți

Nimeni nu este cu adevărat liber, oamenii sînt condiționați de genetică, mediul înconjurător și oamenii cu care care aleg să-și petreacă viața. Pînă la un anumit punct.

Subcategorii

Mod de viata - Budismul Zen

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.