obsesii

Împuscaturile din frizeria din zona Perla, Bucuresti, si obsesiile mass-mediei

Presimt că tembelul asasin din coafura aflată în blocul Perla din București de acum două zile a devenit deja o obsesie a mass-medie romănești. Dacă nu s-a întîmplat deja acest lucru atunci se va întîmpla curînd. într-un fel este de înțeles: asemenea chestii nu se întîmplă prea des (de

Craniul Elodiei

Vă amintiți de scandalul dispariției Elodiei și campania de căutare a ei? Da, sînt sigur că zîmbiți citind întrebarea asta, este aproape imposibil să nu fi auzit de ea... doar dacă nu ați locuit pe o altă planetă, undeva în afara Romăniei, complet rupți de lumile din jurul vostru. Oricum, femeia aia a dispărut de cîțiva ani și nu a fost găsită încă. Au existat de

Nicholas Cage in Romania

Un pic mai devreme am dat din greșeală peste o știre despre prezența lui Nicholas Cage în Romănia. Nu are importanță știrea ci numai contextul ei: în ultimele cîteva zile am tot auzit, în primul rînd pe la radio (a fost principala sursă de informații despre acest subiect) dar și de pe la tembelizor, despre prezența actorului pe la noi în țară și proiectele lui de

Vintu va fi eliberat

După o săptămînă în arest Sorin Ovidiu Vîntu va fi eliberat după îndeplinirea formalităților de rigoare. Este doar o măsură temporară pentru ca are interdicție de a părăsi Bucureștiul.

Ei și?

Mass-media a înnebunit din nou: are un subiect tare, un ciolan de ros, niște sînge de supt da'

Mesajul Madalinei Manole

Un pic mai devreme eram cu treaba prin casă și cineva mi-a sugerat să mă uit la televizor. La știrile de la protv de la ora 19, ca să fiu mai precis. Am aprins televizorul doar pentru a urmări o știre care a urmat a avut-o ca subiect pe Mădălina Manole... din nou. Chiar și la cîteva luni de la moartea ei Mădălina este subiect de știri la o oră de maximă audiență.

Lacrimi pentru ingeri si doliul national

Articolul ăsta nu este unul plăcut. Nici motivul pentru care m-am apucat să-l scriu nu este unul plăcut, cel puțin din punctul meu de vedere: are legătură cu comportamentul unora dintre romăni. Evident, este ceva ce nu pot aproba.

Dar hai să încep cu începutul: pierderea unui copil este o tragedie, iar moartea unor copii într-o maternitate din cauza unui accident este cu atît mai grav.

Frunzulita lu peste de pe sigla de marca a Romaniei

Am de comentat despre noua obsesie a mass-mediei romănești. Da, este vorba despre o știre care a apărut doar ieri, este probabil prea devreme pentru a o considera o obsesie, dar din ce-am ajuns să aflu despre televiziun (în general) nu vor lăsa subiectul ăsta din mînă prea ușor. Este prea... siropos. \"\"

Madalina Manole si sotii Ceausescu

în seara asta m-am gîndit să pornesc o nouă secțiune a paginii. Nu de puține ori am observat (cu o foare mare neplăcere) comportamentul obsesiv-compulsiv al mass-mediei în general și al televiziunilor în special, dar niciodată nu am ținut o socoteală foarte strictă a obsesiilor care îi apucă, îi ține o perioadă pînă apare următoarea.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.