Larry King a plecat de la CNN

Din ce-am citit pe rețea, ieri a avut loc ultima ediție a emisiunii Larry King live, una dintre cele mai longevive emisiuni americane. Nu pot spune că am urmărit vreo difuzare sau vreo înregistrare a acestei emisiuni, dar pot spune cu siguranță că figura lui Larry King (cu cămașa albastră și nelipsitele bretele) îmi este familiară. în cei 25 de ani de viață ai emisiunii moderatorul ei a deveni t unul dintre emblemele civilizației media care l-a produs, trecînd cu mult de ecranul televizorului și dar și orarul de difuzare.

La cei 77 de ani ai lui Larry Zeiger (căci acesta este numele adevărat al moderatorului) a avut o retragere pe măsura faimei lui, dar puteți citi mai multe despre asta aici, n-are rost să mă plictisesc și să vă plictisesc cu detalii. A fost un tribut adus întregii activități și a realizării unui format de emisiune care a fost exportat prin lume (chiar și pe la noi).

Eu zic că vom mai auzi despre el și în viitor, despre activitatea lui dincolo de "Larry King live". Orice activitate va fi ea va constitui un subiect mult prea important pentru mass-media americană pentru a fi ignorată... iar copiatorii noștri romăni nu se vor abține să nu o preia.