Antena 3 si situatiile extrem de tragice

în seara asta a avut loc un eveniment la maternitatea Giulești din București. încă mi-e relativ neclar cînd și cum s-a întîmplat, am fost mai mult plecat în ultimele ore și n-am avut acces nici la televizor și nici la internet. Oricum, acolo a avut loc o explozie și au fost afectați bebelușii de la terapie intensivă: 3 dintre ei sînt morți iar 8 au fost transfera ți la alt spital în situație critică. Aparent, a fost un accident, dar încă nu se știe sigur. Se va afla în următoarele zile.

O situație foarte gravă, mai ales că încă nu pot fi identificați nici unul dintre copii. Nici cei decedați și nici cei care încă trăiesc. Spitalul afectat a fost evacuat.

Dar ceea ce m-a cam scos un pic din pepeni a fost exprimarea unuia dintre invitații din studionul Antenei 3. La sugestia unei prietene am pus un pic pe postul ăla tv care tocmai trata evenimentul și, la puțin timp după aia, unul dintre invitați s-a scăpat spunînd că situația a fost extrem de tragică. Tragică a fost cu siguranță, o poate spune oricine, dar mulți mai spun ceva: că "tragic" nu are grade de comparație. O situație nu poate fi mai mult sau mai puțin tragică, nu poate fi cea mai tragică. Doar dacă esti prost.

Iar ăsta este doar un exemplu că televiziunile, pe lîngă faptul că se comportă ca niște hiene și se hrănesc cu suferința oamenilor, mai și masacrează la zor limba romănă. Iar celelalte exemple sînt fără număr, fără număr...

Voi ce le-ați face? Eu știu ce le-aș face, dar dacă v-aș spune ar însemna să pun o mulțime de pătrățele roșii peste tot pe pagină la articolul ăsta. \"\"