Motociclete

Azi am fost cu niște prieteni pînă în Băile Felix, iar pentru a ajunge acolo a trebuit să trecem prin Sînmartin, o comună din apropierea Oradei. Este cam greu de evitat, iar pentru un simplu drum pînă în băi este chiar inutil. Cum am intrat în localitate, pe sensul de mers spre băi, am dat de o coloană lungă de mașini. Pentru o perioadă n-am înțeles de ce era atî

Coolmaterial vă prezintă aici 14 concepte de motociclete. Arată excelent, din ce-am citit se comportă și mai bine... Iar costul lor este pe măsură.

Mach Ness

Creatorul de motociclete Arlen Ness est

Aici apar 16 modele de căști de motocicletă. Frumos. Merită adăugate altele noi, de preferabil originale și de concepție proprie.

[lightb
User Rating: / 1
PoorBest  
Motociclete - Dan-Marius Sabău - Masini-motoare: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.