La cum merg lucrurile în industria auto, de ce nu ți-ai transforma în cîțiva ani autovehiculul într-un birou? Sau într-un cămin temporar atunci cînd ești mult pe drum.

Ca să conduci ai nevoie doar de cîteva informații de bază despre starea mașinii, traseul, distanța și timpul deplasării, și eventual niște muzică pentru momentele în care simți nevoia de așa ceva. Plus uneltele necesare ieșirii din impas cînd se mai sparge un cauciuc, ți se oprește motorul sau rămîi fără carburant. Restul îs aproape mofturi, chestii care ar putea fi utile ocazional, cînd se mai ivește ocazia.

Dar dacă îți petrece suficient timp într-o mașină care se conduce singură s-ar putea să ai suficient timp liber încît să te apuci și de altceva: un pic de frecat Facebook telefonul pentru a interacționa cu oamenii, ceva mai mult timp pentru programare sau scris SF. Cine oferă o soluție de mașină-birou mă are client.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Mașini pentru toate gusturile? Bine, fie. - Dan-Marius Sabău - Masini-motoare: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.