Autovehiculele autonome au început deja să scoată plăcerea din șofat (deși, recunosc, vor fi a dracului de utile in momentele de prostie, oboseală și / sau beție a șoferului obișnuit) și vor schimba tot mai mult peisajul străzilor și șoselelor lumii în următorii cîțiva ani.

Totuși, este deja clar că tehnologia autovehiculelor autonome va deveni mai sigură, mai eficientă și mai ieftină, trăgînd după ea și cea mai mare parte a traficului profesionist de pe șoselele lumii. Iar viețile șoferilor profesioniști se vor schimba, însă nu cred că prea mulți dintre ei vor prefera să treacă la munca de birou (conducînd camioanele de la distanță) lăsîndu-și cabinele curate în urmă.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Viitorul camioanelor autonome - Dan-Marius Sabău - Masini-motoare: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.