Dacă ești șofer și scoți mașina (sau motocicleta) din garaj măcar o dată pe săptămînă nu mai e nevoie să-ți spună nimeni care-s problemele traficului urban sau care-i senzația așteptării unui semn de viață din partea șoferilor din coloana în mijlocul căreia ești. Cu cît e mai mare experiența cu atît am nevoie de mai puține cuvinte să-ți explic toate astea.

Dar, stai, există soluții!

Unele-s ușor de realizat (lărgirea unor străzi, construirea unor căi noi de acces sau parcări, folosirea în comun a mașinilor, a autobuzelor, tramvaielor sau metroului), altele-s ceva mai grele pentru că e nevoie de crearea unor tehnologii noi. Wanis Kabbaj susține că biologia umană (și vasele de sînge ce transportă cantități impresionante de lichide în fiecare zi) pot fi sursă de inspirație pentru a gîndi sisteme de tranzit urbane ale viitorului - ceva ce ar elimina problemele prezentului. Idei precum autobuze modulare și detașabile, taxiuri zburătoare și rețele de transport magnetice suspendate ar putea face parte dintr-o posibilă realitate a viitorului (chiar dacă pentru moment multe dintre ele sînt doar un vis frumos).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Problemele traficului urban - Dan-Marius Sabău - Masini-motoare: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.