1 milion de mașini electrice în Germania în 2020? Ceva ce sună bine, chiar dacă e cu vreo 30 ani mai tîrziu decît ar fi trebuit să fie. Lucrurile se mișcă încă un pic mai încet decît ar trebui, dar se mișcă într-o direcție relativ bună (personal aș prefera un motor hibrid în locul celui în întregime electric, fără a fi însă unul cu combustie internă folosind carburanți fosili).

Iar investițiile în vehiculele electrice (autovehicule și motociclete) vor continua: nu mi-aș băga banii într-o Tesla știind că voi avea la dispoziție un BMW sau Mercedes. Harald Krueger, CEO la BMW AG, discută despre importanța investițiilor în acest domeniu.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Mașinile electrice în următorii ani - Dan-Marius Sabău - Masini-motoare: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.