Masini-motoare

Efectele consumului de alcool la volan

Imaginile alăturate nu reprezintă un caz real, e doar o demonstrație făcută pentru elevii liceului North Bullitt (din Hebron Estates, Kentucky, SUA) în anul 2017 - mai multe imagini găsești aici.

Berta Benz: călătoria care a schimbat totul

Conform celor de la Marcedes Benz, în anul 1888 Berta Benz a făcut prima călătorie pe o distanță ceva mai mare folosind un automobil.

Paradoxul mașinii DeLorean

Numele DeLorean e deja cunoscut la nivelul mondial dar nu pentru ceea ce avea în minte John Z. DeLorean, omul care a creat compania DeLorean Motor.

Mașina zburătoare a lui Boeing

Cursa pentru realizarea unei mașini zburătoare de succes are un participant nou: vehicului aerian pentru pasageri realizat de Boeing a decolat cu succes într-un zbor de test.

Despre vehiculele care s-au deplasat pe Lună

Să mergi pe Lună poate fi cam dificil, dar nu neaparat din cauza costumului de protecție masiv: gravitația e mult mai redusă decît cea de pe Terra (1,62 metri / secundă2 versus 9,8 metri / secundă2).

Vehicul pentru controlul protestelor

Modelul ăsta de vehicul, realizat de Bozena, există de cel puțin 7 ani. Nu l-am văzut încă în România, dar nu m-ar mira deloc să apară cel puțin cîteva prin marile orașe în următoarle cîteva luni.

Metode de a-ți ridica autovehiculul

Pentru situațiile în care vei avea nevoie de așa ceva, în funcție de uneltele (și tehnologia) pe care le ai la dispoziție la momentul respectiv.

Porche Carrera parcat sub un SUV

Sau ce înseamnă să ai o zi proastă la slujbă: un valet de la hotelul Hyatt Regency din Sydney, Australia, a accelerat brusc în loc să frîneze și a parcat un Porche Carrera sub un SUV portocaliu.

Camion derapînd pe drumuri înzăpezite

Dacă tot e iarnă și te grăbești să ajungi la destinație... Unii ar spune că ăsta e motivul pentru care pachetele comandate ajung la timp chiar și atunci cînd drumurile sînt înzăpezite.

Electrificarea viitorului cu Mercedes-Benz

Un prieten pasionat de mașini îmi spunea acum cîțiva ani că Tesla a dat semnalul construirii mașinilor electrice, dar în momentul în care companiile mari automotive se vor implica serios în domeniul ăsta cei de la Tesla vor pierde teren.

De ce iubești motocicletele?

Fiecare are motivele lui pentru a-i place (iubi) sau nu motoarele pe două roți: te strecori ceva mai ușor prin traficul intens, te simți mai liber și mai viu, îți sînt practice, etc.

Nevoia de viteză la volan

Multă lume apasă prea tare pe accelerație, în ciuda semnelor de circulație care le limitează (sau ar trebui să limiteze) viteza de deplasare și în ciuda faptului că știu că neadaptarea vitezei produce accidente și ucide oameni.

Un atelier pentru motociclete

Un atelier de vizitat data viitoare cînd voi ajunge prin sudul orașului Los Angelesul. Nu pentru Keanu Reeves (deși-l apreciez ca actor), ci pentru că, pur și simplu, nu vreau să plec de acolo cu mîna goală.

Patul din mașină

E perfect pentru momentele în care ți-e prea somn ca să conduci, sau dacă vrei să-ți transformi mașina într-un birou și ți-e prea lene să conduci pînă acasă.

Verificare auto gratuită la D&C #Oradea, toamna 2017

O nouă ediție de verificare auto gratuită, cea de toamnă, va avea loc luna asta la D&C Volkswagen (Calea Clujului 287, Oradea) între 10 octombrie și 30 noiembrie (între orele 08 și 18).

Mașini pentru toate gusturile? Bine, fie.

La cum merg lucrurile în industria auto, de ce nu ți-ai transforma în cîțiva ani autovehiculul într-un birou? Sau într-un cămin temporar atunci cînd ești mult pe drum.

Viitorul camioanelor autonome

Autovehiculele autonome au început deja să scoată plăcerea din șofat (deși, recunosc, vor fi a dracului de utile in momentele de prostie, oboseală și / sau beție a șoferului obișnuit) și vor schimba tot mai mult peisajul străzilor și șoselelor lumii în următorii cîțiva ani.

Verificare auto gratuită la D&C Audi #Oradea

Nu-s tocmai sigur că o să-mi duc mașina la verificat vara asta (îi este frică de ace și mi-e greu s-o conving că e totul în regulă), dar e bine de știu că D&C Audi Oradea (pe Calea Clujului) oferă verificare auto gratuită în perioada 15 iunie - 31 august 2017.

Se spune că poți beneficia de campanie indiferent de marca autovehiculului și anul de fabricație. Se vor verifica:

#BuyMyVitara - Suzuki Vitara '96 de vînzare

Sau, cu alte cuvinte, cum să-ți vinzi mașina cu stil.

Artistul creator de efecte speciale Eugene Romanovsky vroia să-și vîndă SUV-ul din 1996, așa că a creat o reclamă de două minute. Iar rezultatul e magnific.

Fifth Gear și cea mai ieftină mașină din Europa

Unii spun că merge suficient de bine (pentru o colecție de piese de rezervă reciclate de francezii de la Renault) pentru a-i duce la destinație. Mai ales dacă n-ai pretenții la performanță sau confort.

Subcategorii

Masini-motoare - Dacia Renault

Masini-motoare - Motociclete

Masini-motoare - Hummer

Masini-motoare - BMV

Masini-motoare - tehnologii

Masini-motoare - accidente

Masini-motoare - Nissan

Masini-motoare - confuzii

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.