Masini-motoare

Despre vehiculele care s-au deplasat pe Lună

Să mergi pe Lună poate fi cam dificil, dar nu neaparat din cauza costumului de protecție masiv: gravitația e mult mai redusă decît cea de pe Terra (1,62 metri / secundă2 versus 9,8 metri / secundă2).

Vehicul pentru controlul protestelor

Modelul ăsta de vehicul, realizat de Bozena, există de cel puțin 7 ani. Nu l-am văzut încă în România, dar nu m-ar mira deloc să apară cel puțin cîteva prin marile orașe în următoarle cîteva luni.

Metode de a-ți ridica autovehiculul

Pentru situațiile în care vei avea nevoie de așa ceva, în funcție de uneltele (și tehnologia) pe care le ai la dispoziție la momentul respectiv.

Porche Carrera parcat sub un SUV

Sau ce înseamnă să ai o zi proastă la slujbă: un valet de la hotelul Hyatt Regency din Sydney, Australia, a accelerat brusc în loc să frîneze și a parcat un Porche Carrera sub un SUV portocaliu.

Camion derapînd pe drumuri înzăpezite

Dacă tot e iarnă și te grăbești să ajungi la destinație... Unii ar spune că ăsta e motivul pentru care pachetele comandate ajung la timp chiar și atunci cînd drumurile sînt înzăpezite.

Electrificarea viitorului cu Mercedes-Benz

Un prieten pasionat de mașini îmi spunea acum cîțiva ani că Tesla a dat semnalul construirii mașinilor electrice, dar în momentul în care companiile mari automotive se vor implica serios în domeniul ăsta cei de la Tesla vor pierde teren.

De ce iubești motocicletele?

Fiecare are motivele lui pentru a-i place (iubi) sau nu motoarele pe două roți: te strecori ceva mai ușor prin traficul intens, te simți mai liber și mai viu, îți sînt practice, etc.

Nevoia de viteză la volan

Multă lume apasă prea tare pe accelerație, în ciuda semnelor de circulație care le limitează (sau ar trebui să limiteze) viteza de deplasare și în ciuda faptului că știu că neadaptarea vitezei produce accidente și ucide oameni.

Un atelier pentru motociclete

Un atelier de vizitat data viitoare cînd voi ajunge prin sudul orașului Los Angelesul. Nu pentru Keanu Reeves (deși-l apreciez ca actor), ci pentru că, pur și simplu, nu vreau să plec de acolo cu mîna goală.

Patul din mașină

E perfect pentru momentele în care ți-e prea somn ca să conduci, sau dacă vrei să-ți transformi mașina într-un birou și ți-e prea lene să conduci pînă acasă.

Verificare auto gratuită la D&C #Oradea, toamna 2017

O nouă ediție de verificare auto gratuită, cea de toamnă, va avea loc luna asta la D&C Volkswagen (Calea Clujului 287, Oradea) între 10 octombrie și 30 noiembrie (între orele 08 și 18).

Mașini pentru toate gusturile? Bine, fie.

La cum merg lucrurile în industria auto, de ce nu ți-ai transforma în cîțiva ani autovehiculul într-un birou? Sau într-un cămin temporar atunci cînd ești mult pe drum.

Viitorul camioanelor autonome

Autovehiculele autonome au început deja să scoată plăcerea din șofat (deși, recunosc, vor fi a dracului de utile in momentele de prostie, oboseală și / sau beție a șoferului obișnuit) și vor schimba tot mai mult peisajul străzilor și șoselelor lumii în următorii cîțiva ani.

Verificare auto gratuită la D&C Audi #Oradea

Nu-s tocmai sigur că o să-mi duc mașina la verificat vara asta (îi este frică de ace și mi-e greu s-o conving că e totul în regulă), dar e bine de știu că D&C Audi Oradea (pe Calea Clujului) oferă verificare auto gratuită în perioada 15 iunie - 31 august 2017.

Se spune că poți beneficia de campanie indiferent de marca autovehiculului și anul de fabricație. Se vor verifica:

#BuyMyVitara - Suzuki Vitara '96 de vînzare

Sau, cu alte cuvinte, cum să-ți vinzi mașina cu stil.

Artistul creator de efecte speciale Eugene Romanovsky vroia să-și vîndă SUV-ul din 1996, așa că a creat o reclamă de două minute. Iar rezultatul e magnific.

Fifth Gear și cea mai ieftină mașină din Europa

Unii spun că merge suficient de bine (pentru o colecție de piese de rezervă reciclate de francezii de la Renault) pentru a-i duce la destinație. Mai ales dacă n-ai pretenții la performanță sau confort.

Camioane Toyota cu zero emisii toxice

670 de cai putere, autonomie de 320 de km. Motoare pe bază de hidrogen a căror emisii sînt la fel de banale precum apa, cu mențiunea că produsul reacțiilor din interior (vapori de H2O) conține hidrogen și ar putea să explodeze.

Ripsaw EV2

Chestia asta e oniine de aproape 2 ani și încă arată destul de bine, la cel 600 de cai putere pe care-i are la bordul luxos. Dacă vrei să visezi la ceea ce nu-ți poți permite află mai multe informații de aici.

Doar o mașină de curse fără șofer

O mașinuță simpatică, electrică, controlată de microprocesor (și inteligența artificială din spatele lui), ce poate depăși la 320 km pe oră. Nu, numele n-ar trebui să te păcălească: i-au spus Robocar, dar e mai aproape de ceea ce ar produce Skynet de obicei. Nu mă aștept să o văd prea curînd pe străzi, deși algoritmii folosiți pe pistă ar funcționa și în afara ei, dar în cîțiva ani numărul Inteligențelor Artificiale din trafic îl va depăși pe cel al șoferilor cu experiență.

Motor de Subaru încălzindu-se

Dacă tot e iarnă, iar frigul și precipitațiile îți fac probleme în trafic, poate vrei să afli ce se întîmplă sub capota mașinii tale pe măsură ce motorul începe să se încălzească. Cu ajutorul unei camere cu termoviziune, evident.

Temperatura exterioră: aproximativ -6 grade Celsius, mașina (un Subaru Crosstrek din 2016) nefiind pornită de cel puțin 24 de ore.

Subcategorii

Masini-motoare - Dacia Renault

Masini-motoare - Motociclete

Masini-motoare - Hummer

Masini-motoare - BMV

Masini-motoare - tehnologii

Masini-motoare - accidente

Masini-motoare - Nissan

Masini-motoare - confuzii

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.