locatii

Neuronu singuratic

Nu, nu este vorba de vreo glumă cu blonde și singurătatea singurului neuron pe care-l dețin (deși de multe ori sînt tentat să dau exemple practice de femei, nu neaparat blonde. și bărbați, nu neaparat blonzi, care suferă de așa ceva). De data aceasta neuronul singuratic are o altă semnificație...

N-am mai folosit de mult timp secțiunea locațiilor recomandate, dar e timpul să apelez din no

Vederi si carti postale din Romania

Azi am dat peste un jurnal de pe blogspot care conține vederi și cărți poștale din Romănia. Imaginile sînt vechi, de cîteva zeci de ani, de prin perioada comunistă (cel puțin cele pe care am apucat să le văd pentru că încă nu am parcurs toate imaginile) și sînt din mai multe orașe din țară.

Vi-l recomand. Şi, dacă aveți

Portretul Romaniei interbelice

Azi am primit într-un mesaj o locație care mi-a atras atenția. Nu prea am ce comenta la asta: îmi place istoria, aproape pot spune că mă pasionează, iar pagina asta păstrează fragmente de istorie care cu siguranță ne sînt de folos tuturor.

Mai jos urmează un fragment al cuvîntului înainte de pe prima pagină, descrie scopul pa

Imprimanta pdf

Unul dintre lucruri pe care le-am făcut zilele astea a fost să (re)instalez programele de care am nevoie în mod curent. Unul dintre ele este și o imprimantă pdf care permite salvarea paginilor web ca fișiere pdf. Acest gen de programe s-au dovedit foarte utile de-a lungul timpului, am folosit mai multe pînă acum, iar pentru moment l-am găsit pe acesta:

Accent - Asociatia pentru Cultura, Educatie si Dezvoltare

Azi vă prezint pagina unei asociații realizată de Supravirtual. Este vorba de asociația Accent și este dedicată culturii, educației și dezvoltării. Conform spuselor lor, prezentate pe pagină... Obiectivele [extras] înscrise în statutul ACCENT - Asociația pentru Cultură, Educație și Dezvoltare sînt:<

Ideea de curatire a Romaniei de gunoaie

O reclamă de la radio m-a dus pe o pagină web a cărei conținut și idee sînt foarte mult pe placul meu. Pagina în cauză este Let's do it Romania și dorește organizarea oamenilor pentru a curăța Romănia de gunoaie.

Ideea lor, așa cum este prezentată pe pagină arată așa cum apare mai jos. O reproduc aici pentru este o idee pr

Radio Color Orastie - 90,3 FM

Am aflat de acest post de radio prin intermediul lui Nunu Brilinsky care face parte din echipă (e șefu'). Așa cum se descriu chiar ei:

Vom fi iarăși ce-am fost și mai mult decît atît pentru că am fost, sîntem și vom rămîne o echipă. Indiferent cîte greutăți au trecut peste noi, indiferent cîte vor mai trece, indiferent cine vine și cine pleacă, spiritul de echipă însămînțat în ma

Iluzii optice

Am găsit o pagină care conține o întreagă colecție de iluzii optice, unele mai ieșite din comun, altele mai comune. Unele sînt desene pe asfalt sau pe podea, altele-s doar trucuri (unghiul și momentul potrivit), dar toate captează atenția. Pagina este aici

Teatrul de papusi sau pentru copii si tineret Arcadia, Oradea

Nu, n-am dat în mintea copiilor. Nu mai mult decît de obicei. Dar căutam niște informații pe rețea și mi-am amintit de teatrul de păpuși de la pasajul Vulturul negru din Oradea. N-am mai fost demult pe acolo așa că m-am gîndit să aflu mai multe despre el. Doar nu-s curios degeaba. Problema că nu a fost chiar la îndemînă să le găsesc pagina. în primul rînd că poartă un titlul cam pompos "T

Airmouse, Goa uld si ASR (RSI)

Zilele trecute am scris aici despre Afecțiunile Solicitărilor Repetate (sau Repetitive Strain Injury - RSI în engleză). Ieri am dat întîmplător, cînd căutam ceva pe rețea, peste ideea unui tip de șoricel (mouse, utilitarul auxiliar pentru calculator) realiz

Ovidiu Bufnila si Strada Mare

Ovidiu Bufnilă ne spune în cîteva cuvinte despre Marca (Brandul) Strada Mare. Mai multe informații aici: Strada Mare.ro. Concluzia este foarte clară: marca Strada Mare înseamnă cooperare și bună afacere. Dacă sînteți interesați în așa ceva, dacă sînteți curioși să vedeți ce aduce nou în rețeaua și lumea asta mari, puteți accesați pagina.<

Bill Gates va aduce Gates Notes

Din cîte am alfat despre el, Willian Henry Gates al treilea (pe scurt Bill Gates) nu e deloc prost. A făcut rost de sistemul de operare DOS, l-a lansat pe piață împreună cu partenerul său, fondatorii Microsoft, apoi au scos prima versiune de Windows și au transformat Microsoft într-una din cele mai mari și mai cunoscute companii din lume. Şi, mai ales, a supraviețuit (în domeniul afaceril

Calatorii imaginare

Am dat peste acest jurnal (Călătorii imaginare) din întîmplare, urmărind o locație primită într-un mesaj, dar mi-a atenția prin pozele și povestirile de pe el. Mie mi se pare interesant, o să-l mai vizitez.

Dialog sanatate mintala

Nu, nu am probleme cu sănătatea mintală... cred. :D Dar nu se știe niciodată ce mi-ar descoperi

AlarmProject.ro

Ceva mai devreme am dat peste pagina unei firme care se ocupă de protecție împotriva infractorilor și a incendiilor. Cum nu de puține ori este nevoie de așa ceva, v-o recomand.

Patrimoniu romanesc

Imagini și informații despre patrimoniul romănesc înscris în lista UNESCO.

Sickipedia.org - niste bancuri in limba engleza

Cîteva citate de acolo care mi-au atras atenția (rugămintea mea e să nu le luat prea personal, m-au făcut să rîd și atît :D):

 

My girlfriend is a porn star. She is going to be so pissed off when she finds out.

A man walks into a library and asks the librarian for a book on Paedophilia.
The librarian says: "Just take this boy - he asked me for a book on memory l

Grupul editorial Amaltea

Auzi "Amaltea" și te gîndești... poate la un personaj din mitologie; parcă ai mai auzit acest cuvînt, dar nu știi de unde să îl iei... Este numele unei edituri de carte și nu numai, ea a apărut în anul 1992.

Dan Radulescu: Pagina cronicarului

Este un mic atelier care conține păreri foarte interesante.

HG Wells - Science Fiction Society, Timisoara, Romania

Cenaclul de literatură științifico-fantastică „H. G. Wells“ din Timișoara. înființat la 9 noiembrie 1969. înfrățit cu...  The NW Kent SF Society (U.K.)

Subcategorii

locatii - literatura

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.