Foarte probabil toți am avut o perioadă a copilăriei în care mașinuțele și trenulețele erau la modă, iar dacă le puteai construi un circuit pe care să se deplaseze nu te mai puteai dezlipi cu orele de jocul ăla nici cu ranga sau cu insistențele părinților. Excepțiile sînt relativ puține, iar cei care ajung să se întîlnească cu așa ceva mai tîrziu, prin adolescență sau tinerețe, au tendința să r ecupereze serios timpul pierdut (singuri, cu prietenii de aceeași vîrstă sau chiar cu proprii copii care ajung să le facă o concurență serioasă).

Iar cînd dai de așa ceva, una dintre pistele cu mașinuțe controlată de o Inteligență Artificială construită de cei de la Anki și denumită Anki Overdrive s-ar putea să pierzi o mulțime de timp jucîndu-te, indiferent de cît de mult ai avut parte de așa ceva în copilărie. Mai ales că îți poți construi pista așa cum vrei, în forma și cu lungimea pe care o dorești și pe care ți-o permite spațiul din casă. Mașinile sînt controlate cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefonul mobil (smartphone-ul obișnuit, pe care-l are tot omul).

Această nouă generație este un pas important față de cea anterioară, creată din circuite statice, care nu-ți permitea modificări și te învîrteai pe același traseu la nesfîrșit (sau pînă îți luai unul nou). Noua generație, Anki Overdrive, va fi lansată în luna septembrie, iar un pachet de bază costă 150 de dolari americani și include două mașini noi și 10 bucăți de circuit, suficient pentru a construi 8 circuite distincte. Fiecare bucată este o bucată solidă din plastic neted la care se adaugă magneți de o parte și de alta pentru a fi îmbinate cu ușurință.

Voi reveni cu informații suplimentare după ce voi apuca să testez jocul.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Anki Overdrive și mașinuțele de pe circuit - Dan-Marius Sabău - Jocuri: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.