Mai țineți minte despre campania Avem și noi super eroi despre care scriam acum cîteva săptămîni? E vorba despre refolosirea cîtorva dintre personajele din basmele copilăriei, aproape reinventarea într-o formă foarte plăcută și interesantă a celor care ne-au încîntat pe vremuri. Sper că i-ați prins și voi, dacă nu-i țineți minte înseamnă că ați avut o copilărie ceva mai săracă.decît restul lumii.

Acum vreo două zile am văzut ceva reclamă la jocul cu Greuceanu, dar pe moment nu i-am dat atenție... Am considerat că am tot timpul să revin la el. A fost nevoie de articolul lui Bogdan ca să o fac... 

S-a găndit cineva că va avea ocazia să schimbe cursul întămplărilor din basmul lui Greuceanu și că va avea șansa să salveze Soarele și Luna?

Ei bine, campania „Avem și noi supereroi" lansează o nouă provocare: primul joc gratuit cu Greuceanu, inspirat din aventurile pe care acesta le-a întălnit în drumul său, un joc în care tu vei avea posibilitatea să fi Supereroul. 

De-a lungul celor șapte nivele, vei avea ocazia să stai față în față cu Zmeii și Muma lor, cu Tălhari și alți dușmani ai neînfricatului Greuceanu, în pielea căruia ai intrat, și să încerci să le dovedești că Binele încă mai poate înfrănge Răul. De asemenea, poți reconstitui toate etapele misiunii de recuperare a Astrelor și poți lua parte la salvarea lor.

Jocul va fi lansat în curănd, așa că fiți pe fază. A început numărătoarea inversă, iar cei mai înfocați admiratori ai Supereroului au ocazia să întămpine căt mai multe surprize. Sunteți dornici să aflați căt mai multe? Atunci vă învităm să urmăriți în continuare site-ul noastru: www.avemsinoisupereroi.ro

Ei bine... nu m-am gîndit la ocazia de a schimba întîmplările din basmul lui Greuceanu. Cel puțin nu atunci cînd l-am citit... pe vremea aia nu auzisem de jocurile de calculator, iar după aceea am pus basmele un pic deoparte.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Primul joc românesc cu Greuceanu - Dan-Marius Sabău - Jocuri: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.