Bine, bine, e un pic mai mult de o jumătate de secol (sînt 55 de ani: 1962 - 2017) dar nu poți trece cu vederea evoluția graficii în toată această perioadă.

Space Wars și-a făcut debutul în 1962, Ping Pong în 1972, iar Space Race în 1973. Iar între timp au apărut ”doar” cîteva mii de jocuri pentru toate gusturile. Iar dacă ești adolescent orădean și vrei să înveți să faci jocuri pentru PC și telefon mobil ești binevenit la grupul de Unity 3D de la CoderDojo Oradea. În perioada asta ne găsești la cetatea Oradea în fiecare sîmbătă între orele 11 și 14.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Evoluția graficii din jocurile video în ultima jumătate de secol - Dan-Marius Sabău - Jocuri: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.