Nu mă prea interesează jocurile de societate (sau board games dacă preferați varianta engleză), dar cel realizat pe baza filmului pe care James Cameron l-a lansat în 1984 mi-a atras un pic atenția.

Este un joc de strategie asimetric cu 2-5 jucători pe două table: una în 1984 și una în 2029. Unul dintre jucători prea controlul forțelor armate ale lui Skynet (vînătorii ucigați, cyborgii Terminator, etc). Restul jucătorilor preiau rolul rezistenței umane și luptă împotriva mașinăriilor. Fiecare dintre cele două table este jucată diferit: cea din 2029 se bazează pe bătălia pentru resurse, cea din 1984 se bazează pe misiunea personală ce are repercusiuni în prima tablă (exact ca-n film).

Pagina de strîngere de fonduri este pe Kickstarter. Au mai rămas 28 de zile pentru a strînge restul de 13 mii și un pic de dolari care au mai rămas pînă la suma cerută.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Jocul de societate Terminator - Dan-Marius Sabău - Jocuri: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.