Privind din afară (nu m-a interesat niciodată să-mi instalezi Pokemon Go și probabil asta nu se va schimba prea curînd) chestia mi se pare un pic amuzantă: jocul te ajută să te relaxezi, scoțîndu-te din monotonia și stresul zilnice, dar te izolează de cei din jur. Nu pentru că te trimite pe coclauri ci pentru că te face mai puțin atent la ce se întîmplă în jurul tău și la oamenii apropiați (bine, bine, hai să zicem că tu ești excepția care întărește regula, dar chiar poți spune cu mîna pe inimă că este chiar așa?).

Informații despre cum activează sistemul de recompensă din creier găsești în filmulețul alăturat.

Fără supărare, dar hoardele de vînători de pokemoni îmi aduc aminte de turmele de zombie din serialul The walking dead pe care am început să-l urmăresc recent. Probabil n-o să fii tratat de cei din jur în același mod în care zombie din film sînt tratați, cel puțin în viitorul apropiat, dar dacă insiști prea mult cu jocul ăla s-ar putea să nu scapi.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Un psiholog explică Pokemon Go - Dan-Marius Sabău - Jocuri: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.