Cred că a trecut deja mai mult de un deceniu de cînd am jucat ultima oară Doom, dar urmărind prezentarea mă cam bate gîndul să-l caut prin arhive - poate găsesc pe undeva o versiune veche care să alunge un pic plictiseala pînă în 13 mai, cînd va avea loc lansarea următoarei versiuni.

În mod normal jocul Doom nu mai are nevoie de prezentare, trebuie să fi auzit deja de el chiar dacă nu ți-ai petrecut ore bune pe zi, în fiecare zi, jucîndu-l. Dar, dacă cumva ai aterizat aici accidental și habar-n-ai despre ce e vorba, află că centrul de cercetare imens al Union Aerospace Corporation aflat pe mare a fost copleșit de demoni și doar o persoană stă între lumea lor și a noastră. Ca DOOM Marine ai fost activat să faci un singur lucru: să omori toți demonii.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Doom (2016) trailer - Dan-Marius Sabău - Jocuri: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.