Jocuri

Nici nu mai știu cîți ani au trecut de cînd am jucat Duke Nukem, dar cred că-s cel puțin vreo 20. Dar știu că am pierdut destul de multe ore cu jocul ăla, la fel cum am făcut-o cu Doom, Wolfenstein și alte chestii similar.

Privind din afară (nu m-a interesat niciodată să-mi instalezi Pokemon Go și probabil asta nu se va schimba prea curînd) chestia mi se pare un pic amuzantă: jocul te ajută să te relaxezi, scoțîndu-te din monotonia și stresul zilnice, dar te izolează de cei din jur. Nu pentru că te trimite pe coclauri ci pentru că te face mai puțin atent la ce se întîmplă în jurul tău și la oamenii apropiați (bine, bine, hai să zicem că tu ești excepția care întărește regula, dar chiar poți spune cu mîna pe inimă că este chiar așa?).

Sau, cu alte cuvinte, niște bucăți de carton care pot fi transformate în jucării și conectate cu consolele Nintendo pentru a obține o experiență unică.

Chiar dacă te doare-n cot de jocul ăsta și nu ai de gînd să-ți pierzi timpul cu așa, poate ar fi cazul să știi și tu despre ce e vorba ca să nu te miri prea tare de reacțiile celor din jur, care umblă cu ochii în smartphone și se bucură pentru chestii pe care nu ai cum să le vezi.

Ubisoft și FoxNext Games s-au aliat pentru a-l aduce pe Predator în Ghost Recon Wildlands, iar chestia arată mișto.

Cred că a trecut deja mai mult de un deceniu de cînd am jucat ultima oară Doom, dar urmărind prezentarea mă cam bate gîndul să-l caut prin arhive - poate găsesc pe undeva o versiune veche care să alunge un pic plictiseala pînă în 13 mai, cînd va avea loc lansarea următoarei versiuni.

S-ar puea să fie așa, dar numei unele și numai dacă nu exagerezi. Pentru moment va trebui să testez fiecare aspect al celor 10 chestii din filmulețul alăturat.

Sau, mai precis: filmulețul de prezentare a lui Batman versus Superman: Dawn of Justice a fost recreat de la zero într-o parodie Grand Teft Auo 5 Machinima.

Odinioară, pe vremuri, am pierdut multe ore jucînd Wolfenstein 3D. Noul joc arată suficient de interesant încît să mă gîndesc s-o iau de la capăt... chiar dacă prioritățile s-au schimbat nițel.

S-ar putea ca prezicerea în timp real a mișcării bilelor pe masa de biliard să îl facă jocul să nu mai fie amuzant pentru majoritatea jucătorilor, dar ar fi util pentru începătorii care abia acum învață cu să dea cu tacul în bilă.

După îndelungi căutări și teste (care au durat aproape două zile) pot spune că cea mai sigură variantă a jocului Balena albastră poate fi găsită aici. Dacă ți se pare că durează prea mult pînă să-i dai de capăt poți încerca și varianta asta.

Go (în japoneză: 囲碁 igo, chineză: 圍棋 wéiqí, coreeană: 바둑 baduk) este un joc strategic pentru doi jucători, unul dintre jocurile tradiționale japoneze, deși își are originea în vechea Chină, între anii 2000 î.e.n și 200 î.e.n. Denumirea sub care a ajuns cunoscut jocul provine termenul japo

Bine, bine, e un pic mai mult de o jumătate de secol (sînt 55 de ani: 1962 - 2017) dar nu poți trece cu vederea evoluția graficii în toată această perioadă.

Foarte probabil toți am avut o perioadă a copilăriei în care mașinuțele și trenulețele erau la modă, iar dacă le puteai construi un circuit pe care să se deplaseze nu te mai puteai dezlipi cu orele de jocul ăla nici cu ranga sau cu insistențele părinților. Excepțiile sînt relativ puține, iar cei care ajung să se întîlnească cu așa ceva mai tîrziu, prin adolescență sau tinerețe, au tendința să r

Nu mă prea interesează jocurile de societate (sau board games dacă preferați varianta engleză), dar cel realizat pe baza filmului pe care James Cameron l-a lansat în 1984 mi-a atras un pic atenția.

Mîine va începe a XXII-a ediție a jocurilor olimpice de iarnă în orașul Soci, Rusia. Ele se vor termina în 23 februarie, peste două săptămîni, timp în care vor avea loc 98 de probe sportive în cadrul a 15 sporturi (o parte dintre ele avînd loc stațiune Krasnaia Poliana). Cei care vor avea răbdare și interes să urmărească pînă la capăt t

Unele jocuri au făcut istorie, chiar dacă nu s-au inspirat din istorie, iar seria creată de Sid Meier în anul 1991 este una dintre cele mai cunoscute. Dintre jocurile de strategie îl prefer (încă) pe cel științifico-fantastic, Alpha Centauri, creat tot de Sid Meier la finalul mileniului trecut și este foarte plăcut, chiar și acum, să-l mai joc (chiar dacă e doar ocazional și din cînd). Care este preferatul tău?

Mai țineți minte despre campania Avem și noi super eroi despre care scriam acum cîteva săptămîni? E vorba despre refolosirea cîtorva dintre personajele din basmele copilăriei, aproape reinventarea

Recunosc: sînt aproape invidios pe ingeniozitatea de care minerii ăștia plictisiți au dat dovadă (și ar fi bine să pui accentul pe aproape, nu pe invidios). Evenimentul a avut loc în satul Auezov, undeva în estul Kazahstanului.

Pe de altă parte, dacă nu există deja un joc pentru mobil care face ce fac și minerii cineva ar trebui să-l scoată pe piață. Rapid.

"Trailer"-ul ăsta face parte din seria de filmulețe despre jocurile Assassin's Creed pe care am Citește mai departe... Comentează

Subcategorii

Jocuri - Trailer

User Rating: / 1
PoorBest  
Jocuri - Dan-Marius Sabău: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.