interpretari

Originea hibrizilor oameni-tauri

Nu se cunosc hibrizi între oameni și tauri sau între oameni și cai, dar ei sînt pomeniți constant în mitologia grecească și poveștile Olimpului: Minotaurul era jumătate om, jumătate taur, o bestie care cutreiera la nesfîrșit coridoarele unui labirint, iar Centaurii erau jumătate oameni (bustul), jumătate cai (corpul). în timp ce Minotaurul e

Baletul National Georgian Sukhishvili, Georgienii Zburatori

N-am idee ce cîte zeci sau sute de ore a fost nevoie (pentru fiecare dansator în parte!) pentru a obține rezultatul din înregistrarea alăturată, dar acesta este suficient de interesant pentru a stîrni respectul oricărui urmărește repetițiile balerinilor (pentru că-s repetiții) și repezentațiile la spectacole.

Baletul Național Georgian

Miorita-varianta culeasa de Vasile Alecsandri

Un pic mai devreme căutam niște informații pe rețea și, printre rezultatele motorului de căutare, am dat peste balada Miorița, în varianta culeasă de Vasile Alecsandri. Am recit

Subcategorii

interpretari - Lucrari scrise

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.