În Oradea avem un gigel care-i apără partidul pînă în pînzele albe de-ai zice că psd-ului i-au murit susținătorii și a rămas singur pe baricade, cu un comportament ușor agresiv și certăreț (cel puțin pe Facebook), suficient cît să fie considerat un troll. Mai ales că are suficient timp să se ia în gură pe rețeaua socială cu destul de mulți oameni, și chiar nu înțeleg de ce - chiar atît de puține lucruri are de făcut un director economic la ambulanță?

Io zic să nu rîzi prea tare de ceea ce spune (chiar dacă ai din plin motive pentru asta); Liviu Sabău-Popa își ia partidul mult prea în serios, se ia și pe sine mult prea în serios (deși nu e cazul), iar dacă începi să faci un pic de mișto de ce spune s-ar putea să se oftice și te trezești blocat (cel puțin pe FB). Aproape îmi pare rău că m-a blocat: FB-ul n-are nici un farmec fără sursele sale de amuzament.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Blocat de trollul psd-ist de #Oradea - Dan-Marius Sabău - Internet: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.