Povestea e ceva mai veche, are deja mai mult de un deceniu și peste 800 de înregistrări cu lecții de matematică încărcate pe Youtube. Cel din spatele poveștii este profesorul Ioan Ursu, cel pe care l-am (re)descoperit zilele astea (aproape uitasem complet de povestea lui).

Comentariile legate de sistemul care l-a dat afară sînt de prisos, nu e treaba mea să schimb un sistem reticent să se adapteze progreselor tehnologiei moderne. Despre povestea profesorului Ioan Ursu găsești ușor informații, cu o banală căutare pe Google.

Dar îmi place cum predă: oferă explicații și o interacțiune mai bune decît unii dintre profesorii pe care i-am ajuns în școală. Am pierdut ceva timp (ascultînd mai mult, cu cîte o privire aruncată ocazional) cîteva dintre lecții - sînt ceva ce mi-ar fi fost de folos prin gimnaziu și liceu. Dar pe vremea aia Youtube-ul era un vis frumos (sau nici măcar atît), ceva ce nu mai este cazul acum: dacă ai o problemă de matematică înregistrările astea te-ar putea ajuta să o înțelegi. Îți trebuie doar răbdare și timp.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Proful de matematică online - Dan-Marius Sabău - Internet: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.