O pictură murală de pe un zid din apropierea Vaticanului îi arată pe papa Francis și președintele american Donald Trump sărutîndu-se în timp ce se îmbrățișează pasional cu numai două săptămîni înaintea întîlnirii lor (din 24 mai).

Io zic că de picturi din astea avem și noi, românii, nevoie. Mai ales după tam-tam-ul făcut de Asociația pentru ”familie”. Dacă ar fi să aleg eu personajele i-aș îmbrățișa pe patriarhul Daniel și Remus Cernea.... amîndoi bărbăși, amîndoi iubitori de aproape, amîndoi latini pasionali (din ce mi s-a povestit). Reacția religioșilor ar fi neprețuită (mai ales că pentru restul avem Mastercard, conform reclamei).

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Pictură murală pasională - Dan-Marius Sabău - Internationalisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.