Europenii sînt creaturi ciudate: o parte dintre ei se plîng de imigranții musulmani (după ce prin vest au fost izolați cîteva generații) în timp ce alții îi investighează pe comedianți (Stephen Fry în cazul ăsta) pentru că-și spun părerea despre o creatură căreia n-a reușit nimeni să-i dovedească existența.

Pe de altă parte, azi deputații au votat o lege care specifică că familia poate exista doar între un bărbat și o femeie, iar homosexualii nu se pot căsători (oficializîndu-și famiile pe care le-au întemeiar). O tîmpenie pe care parlamentarii sînt pe cale să o legalizeze la presiunea gigeilor religioși care se oripilează la ideea sexului între homosexuali sau la ideea că aceștia își întemeiază familii.

Dar nu ăsta e subiectul (chiar dacă familiile de homosexuali - cel puțin alea pe care le cunosc - vor continua să existe indiferent care este legislația acestei țări) acestei note ci blasfemia: nu m-ar mira deloc dacă cineva va prinde ideea din zbor și va încerca să limiteze libertatea de exprimare condamnînd opiniile ce-l ”discretizează” sau îl ”critice” pe zeul preferat. Mulți români sînt religioși doar de formă, dar unii religioși sînt suficient de nebuni ca să încerce așa ceva.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Investigat pentru blasfemie în Irlanda - Dan-Marius Sabău - Internationalisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.