Chestia asta mizerabilă (cunoscută și ca circumcizia feminină sau tăierea parțială sau completă a organelor genitale feminine) se practică în cîteva zone din Africa, Asia și Orientul Mijlociu. UNICEF a estimat că au fost afectate mai mult de 200 de milioane de femei în 30 de țări de pe 3 continente. De obicei procedura este realizată înainte ca fetele să împlinească 5 ani, dar se poate întîmpla și la numai cîteva zile după naștere (iar mai multe informații despre subiect poți găsi pentru început aici).

Imaginile alăturate sînt un documentar The Guardian și Accidental Picture și spun povestea lui Jaha Dukureh, o supraviețuitoare a operației respective. Ea a fost căsătorită forțat în copilărie, dar a reușit să lupte împotriva acelui stil de viață - a devenit o activistă împotriva mutilării și căsătoriei copiilor.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Mutilarea genitală feminină - Dan-Marius Sabău - Internationalisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.