Saddam Husein îl sună pe George W. Bush in 11 septembrie:

- Domnule președinte, doresc să îmi exprim condoleanțele pentru tragedia suferită... atît de mulți oameni... niște clădiri atît de frumoase... Doresc să vă asigur că nu avem nici o legătură cu ce s-a întîmplat. Nu am fost noi...

- Care clădiri? se miră Bush. Care oameni? Despre ce vorbești?

- Păi... cît e ora acum în America?

- E 8 dimineața!

- Ooooops! Scuze, revin într-o oră...

Gluma de mai sus e un pic cam morbidă (trebuie să ai un simț anume a umorului ca s-o apreciezi așa cum trebuie), dar se potrivește destul de bine ”dialogului” dintre Donald Trump și autoritățile suedeze din ultimele zile.

Scuzele oficiale spun că rățoiul ce ocupă postul de președinte nord american a fost informat prost și-ar fi înțeles aiurea (lucru aparent obișnuit) ceea ce s-ar fi întîmplat în Suedia vineri seara.

Dacă ar fi să mă iau după ce spun cei de la Agerpres, cartierul Rinkeby din nordul capitalei suedeze, Stockholm, a fost luni noaptea scena unor ciocniri violente între zeci de tineri și forțe ale poliției, după ce aceasta a operat o arestare într-o stație de metrou.

O știre falsă? O călătorie temporală? Sau poate, pur și simplu, o operațiune de amploare a serviciilor? Ce s-a întîmplat, de fapt, azi noapte în Suedia?

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Ce s-a întîmplat aseară în Suedia? - Dan-Marius Sabău - Internationalisme: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.