Azi a avut loc (pentru că e pe terminate, mai sînt vreo 10 minute din programul anunțat oficial) mare sărbătoare la Editura Casa: colecția Idei creative a ajuns la numărul 100. Prin intermediul unui eveniment de pe facebook orădenii au fost invitați să sărbătorească alături de ei acest eveniment participînd la atelierele de creație și tîrgul de produse realizate manual ce au avut loc la cafeneaua Moszkva în cursul acestei zile, 16 noiembrie, între orele 16.30 și 19.00.

Am trecut pe acolo și am făcut cîteva poze. O parte sînt aici, restul în albumul cu imagini în Oradea, noiembrie 2014. Printre cei prezenți acolo au fost Mihai cu sticlele lui decorative, Lilișor cu minionii ei, Adela Lazăr cu produsele sale.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
100 de idei creative - ateliere de creație și tîrg de produse realizate manual - Dan-Marius Sabău - imagini: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.