Una dintre cele mai bune soluții pentru a face o echipă mai trainică este, mai întîi, să-i scoți pe gigei din zona de comfort și apoi să le dai sarcini de îndeplinit. Genul de sarcini în care fiecare membru al echipei depinde de ceilalți, de preferabil fără a face totul prea nașpa și fără să le pui viețile în pericol (dacă se poate). Cu cît sînt mai dificile sarcinile, cu atît își vor aminti cu mai multă plăcere de perioada aia, chiar și cîteva decenii mai tîrziu.

Să devii Navy SEAL american nu e deloc simplu: mai întîi trebuie să treci prin 18 luni de antrenamente. În plus, după prima lună ai de-a face cu Săptămîna Iadului în care limitele sînt puse la încercare, iar marea parte dintre cei ce trec prin ea cedează (80%). Brent Gleeson a făcut parte dintre forțele speciale, acum e consultant de afaceri, și povestește un pic despre propria experiență.

Nu-i copia pe militarii americani, mai ales dacă ai sub comandă o grămadă de civili neobișnuiți cu efortul fizic susținut (sau, mai ales, cu antrenamentele zilnice, 5 sau 6 zile pe săptămînă). Dar te poți inspira din experiența lor pentru a forma și a menține legăturile strînse între membrii echipei. Nu uita să te alături lor, să devii unul dintre ei.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Idei pentru construirea unei echipei - Dan-Marius Sabău - imagini: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.