diverse

Idei pentru construirea unei echipei

Una dintre cele mai bune soluții pentru a face o echipă mai trainică este, mai întîi, să-i scoți pe gigei din zona de comfort și apoi să le dai sarcini de îndeplinit. Genul de sarcini în care fiecare membru al echipei depinde de ceilalți, de preferabil fără a face totul prea nașpa și fără să le pui viețile în pericol (dacă se poate). Cu cît sînt mai dificile sarcinile, cu atît își vor aminti cu mai multă plăcere de perioada aia, chiar și cîteva decenii mai tîrziu.

Poftă de ceva picant?

Nu știu cum te simți, dar mie tocmai mi s-a făcut poftă de ceva picant. Și mi-e un pic ciudă, nu pentru că restaurantele astea ar fi prea departe (cel puțin pentru pofta de acum), ci pentru că e oarecum dificil să-mi fac lebeniță picantă în viitorul apropiat.

Ce-au pățit cei de la Playboy?

Mai întîi renunță la fotografiile cu femeile goale pe motiv că internetul este deja mult prea plin de sex și porno pentru a-i mai face față, iar apoi vor ajunge să publice în revistă luna viitoare imagini cu o tînără îmbrăcată în jihab. Noor Tagouri este o jurnalistă de 22 de ani și a reușit deja să producă senzație în social media.

O pisica foarte dulce

O pisică foarte dulce. :)

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.