Sau, mai precis, despre departamentul artistic de la NASA în cadrul căruia galaxiile, sistemele solare și planete sînt vizualizate pentru prima dată.

Nu întotdeauna e atît de ușor de descrie un fenomen sau un obiect cosmic precum folosirea unor baloane de săpun. Este nevoie și de un departament artistic pentru a ilustra vizual ceea ce nu poți vedea cu ochiul liber - de obicei informațiile primite de la telescoape sînt fragmentare. Prea puține pentru a obține o imagine de genul celor pe youtube sau prin filmele științifico-fantastice.

Tocmai de aceea, de cele mai multe ori se apelează la persoane specializate în arta spațială, care să interpreteze corect acele informații și de a produce niște imagini cît mai apropiate științific de realitate.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Despre arta spațială - Dan-Marius Sabău - imagini: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.