Expoziția are loc în perioada 4 martie 2017 - 7 ianuarie 2018 în Les-Baux-De-Provence din sudul Franței și adună opere ale maeștrilor din secoll XVII: Arcimboldo, Brueghel și Bosch.

Galeria principală se întinde pe 60 de metri în interiorul muntelui și duce într-o încăpere gigantică despărțită de coloane naturale (cu o dimensiune între 5 și 10 metri la bază și cu înălțimi între 7 și 9 metri). Expoziția a fost creată de Gianfranco Iannuzzi, Renato Gatto, și Massimiliano Siccardi avîndu-l ca colaborator muzica pe Luca Longobard. Un tur virtual se poate face și aici, dar ar trebui să fie doar un prim pas înainte de a vizita cariera de lumină.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Expoziția Bosch Brueghel Arcimboldo cariere de lumină - Dan-Marius Sabău - imagini: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.