După ce anul trecut gigeii de la PSD #Oradea au pus piedici referendumului de unire Oradea-Sînmartin pe motiv că nu era ideea lor, iar recent au mai bătut un cui cu ajutorul Avocatului Poporului și judecătorilor de la Curtea Constituțională (din fericire e doar o amînare, nu o blocare), cei de la PSD vor beli pula căutind voturile orădenilor la alegerile locale care vor avea loc pe 5 iunie.

Motiv pentru care ar trebui să-și schimbe sigla cu oricare dintre imaginile alăturate. Ardeii ăștia sînt iuți și roșii, foarte potriviți culorii partidului și atitudinii corecte a orădenilor la adresa lor. Dacă ești major și în Oradea în 5 iunie du-te și arde-i la vot.

Sursa imaginilor aici.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Noua siglă PSD #Oradea - Dan-Marius Sabău - imagini: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.