Proiecții în pădurea bioluminiscentă

Friedrich van Schoor și Tarek Mawad au petrecut 6 săptămîni în pădure fascinați de fenomenele care dau viață pădurii și, chiar mai mult, un aspect aparte, deosebit. Interesul lor în aceste fenomene naturale, mai ales în bioluminiscență (o reacție chimică de genul celei descoperite în creaturile marine de pe fundul oceanelor) a dus la conceptul de pădure bioluminiscentă.

Adică una care produce lumină în anumite condiții. Cei doi și-au realizat proiecțiile pentru a-și aduce ideea la viață, iar rezultatul este uimitor - aduce o perspectivă nouă unui teren familiar.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri, aplicații pentru dispozitivele mobile și aplicații online.

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Publish modules to the "offcanvs" position.