Dezafectarea anunțată a podului de pontoane în Oradea

Auzisem de ceva vreme că se dorește dezafectarea podului de pontoane din Oradea, cu mult înainte ca podul cel nou, construit la cîțiva zeci de metri de cel vechi, să fie gata dar nu aveam nici un fel de informații despre cînd sau cum se va face acest lucru.

Ceva mai devreme, însă, am găsit pe OradeaPress.ro termenele limită ale folosirii unui pod devenit demult un punct de reper: ca urmare a deschiderii circulației rutiere și pietonale pe noul pod peste Crișul Repede din zona Sovata, începînd de săptămîna viitoare podul de pontoane va fi scos din circulație.

Circulația pietonală pe podul de pontoane va fi oprită, urmînd ca aceasta să se facă exclusiv pe Podul Sovata. Am trecut pe acolo de vreo 3 ori de cînd a fost deschis circulației rutiere și pietonale săptămîna trecută, dar nu am făcut încă poze - va trebui să o fac curînd. Vechiul pod va fi însă păstrat și conservat, însă nu știu încă unde.

JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

kendo tsuke

Vino și practică Kendo (Calea Sabiei) la CS Ronin-Do Oradea. Arta marțială japoneză a fost inspirată din modul de luptă al samurailor și se practică în siguranță folosind o sabie din bambus și o armură dedicată.

servicii în tehnologia informații

Realizăm site-uri web, dezvoltăm aplicații web și soluții e-commerce complete. De asemenea, dezvoltăm aplicații pentru dispozitivele mobile de sine stătătoare sau care extind aplicațiile web ori magazinele online.

web design consultanță software applicații Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniul IT care să te ajute, dezvolt extensii Joomla!, aplicații pentru mobil și desktop și ofer consultanță pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.

Nu mai sînt pe pe Fiverr pentru că platforma este o prostie protejîndu-și clienții care fac chestii stupide doar pentru banii lor ignorînd că-și fac proprii bani pe seama noastră, a dezvoltatorilor web și a programatorilor. Mă găsești aici și solicită o evaluare a proiectului pe care-l ai de gînd să-l faci. Am nevoie de evaluarea aia pentru a afla toate detaliile, pentru a menționa zilele necesare pentru operație și prețul corect. De exemplu, crearea unei pagini web de la zero este cam 100 de euro dar dacă ceri mai multe lucruri de făcut s-ar putea să fie nevoie de mai mult timp pentru proiect.