Cum să delirezi frumos în uralele publicului

Sîmbăta asta (adică acum două zile) Oradea a cunoscut mare tam-tam religios: unii spun că s-au strîns peste două mii de persoane în Piața Unirii ”Coaliției pentru familie” pentru a cere organizarea unui referendum pentru modificarea constituției României. Subiectul îl cunoști (probabil) deja: vor să definească căsătoria ca uniunea dintre un bărbat și o femeie doar pentru a interzice dreptul recunoașterii legale ale familiilor homosexuale. Pentru că nu ai nevoie de un certificat emis de primărie pentru a întemeia un familie, dar ai nevoie de el pentru a o recunoaște legal acea relație de a beneficia de tot ce-ți poate oferi statul pe marginea ei.

N-am fost acolo (am avut lucruri mai bune de făcut decît să le ascult prostiile), dar am înțeles că dincolo de aberațiile religioase obișnuite cîțiva au început să delireze în mijlocul Pieței Unirii și-n uralele mulțimii. Pastorului baptist Petru Vidu de la Biserica Emanuel, de exemplu, ar considera că este necesară înlocuirea în Constituţie a termenului de "soţi" cu "bărbat şi femeie" tocmai pentru ca lumea să nu fie distrusă, iar problema ar fi de siguranță națională.

Vedem curentul demonic care se răspîndeşte cu iuţeală peste pămîntul acesta, vedem cum ţară după ţară legalizează căsătoriile între persoane de acelaşi sex. De ce suntem împotrivă? Pentru că e una din armele Celui Rău pentru distrugerea omenirii, pentru că Dumnezeu este împotriva homosexualităţii, pentru că Biblia numeşte aceste lucruri lucruri scîrboase, pentru că inclusiv dicţionarul explicativ al limbii române defineşte homosexualitatea ca fiind o «perversiune sexuală ce constă în atracţia sexuală faţă de indivizi de acelaşi sex.

Îi acuz de încălcarea Constituţiei şi de încălcarea democraţiei pe toţi cei care s-au opus acestui referendum!"

Nu e nevoie să fii homosexual pentru a lua atitudine împotriva tîmpeniilor astea (unii le-ar considera mizerii pentru tîmpiți cu care nu are rost să-și piardă timpul), dar dacă vrei să îi descurajezi te pot ajuta: o soluție foarte simplă de a împrăștia mulțimea este de a folosi gaze capabile să corodeze metalul. Le poți produce singur, rețeta se bazează pe fasole uscată, iar componentele trebuie ingerate (mîncate) cu cel puțin două ore înainte de începutul întîlnirii. Mai sînt cîteva mici chestii care trebuie adăugate fasolii uscate, dar astea-s cam secrete.