Motivul e cît se poate le simplu: degeaba încercați să le explicați rațional (fie nu-s capabili să înțeleagă, fie nu vă cred) cum e de fapt lumea, degeaba rîdeți de prostiile pe care le spun sau tîmpeniile pe care le fac (se vor supăra și veți ajunge să fiți ignorați / blocați pe rețelele sociale din aceleași motive ca la explicațiile raționale), degeaba îi insultați că nu-i veți schimba nicicum (mai bine insultă un perete din beton, ai mai multe șanse să obții un rezultat pozitiv).

Unii oameni pur și simplu nu pot fi mai mult decît niște dobitoci îndoctrinați, sclavi ai sistemului religios în care s-au născut, scoși din context n-ar mai fi nimic (creaturi rătăcite, fără repere). Iar pînă la urmă nu veți ajunge decît să rîdeți între voi de niște oameni care preferă să pună bariere între ei și restul lumii, chiar dacă trăiesc printre noi.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

User Rating: / 1
PoorBest  
Nu mai rîdeți de cretinii religioși - Dan-Marius Sabău - Homo religiosus: 5.0 out of 5 based on 1 reviews.


JEmbedAll, the best Joomla native extension

Cumpără și descarcă JEmbedAll, cea mai bună extensie nativă Joomla pentru dezvoltarea site-ului tău!

Cutia cu surprize

Vinde și cumpără produse realizate manual (handmade) prin intermediul site-ului Cutia cu surprize.

kanji kendo

Vino și practică kendo la CS Ronin-Do Oradea

servicii în tehnologia informații

Oferim servicii de consultanță în IT, dezvoltare de site-uri și aplicații online.

web design consultanță software applicații

Dezvolt aplicații și realizez pagini web, așa că ai ajuns la locul potrivit dacă cauți pe cineva în domeniu IT, dezvolt extensii Joomla! și ofer consultață pe marginea activităților tale pentru eficientizarea acestora și implementarea sau dezvoltarea ulterioară a unor sisteme informatice care să-ți transforme afacerea într-o mașinărie bine unsă. Pentru informații suplimentare poți să mă contactezi.